Obchodní podmínky"Partnerského programu AstroJinak"

Kategorie: E-shop Zveřejněno: pondělí 5. září 2016 13:20 Napsal Jana Mašková Vytisknout E-mail

 

Obchodní podmínky "Partnerského programu AstroJinak" (PPA)

 

Zapojením do Partnerského programu AstroJinak (PPA) máte možnost získat prodejem jakéhokoli produktu AstroJinak v elektronické podobě  (e-booky, horoskopy) provizi 20%.

 

Terminologie pro "Partnerský program AstroJinak"

 

Provozovatel "Partnerského programu AstroJinak" (dále jen Provozovatel)

Vlastník domény www.astrojinak.cz a autorka astrologických produktů nabízených v e-shopu Astrojinak (viz bod 1 "Obchodních podmínek Partnerského programu Astrojinak")

Jana Mašková, Husova 213, 250 70 Odolena Voda
IČO: 70539600, nejsem plátce DPH
Telefon: 725 576 422

e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Dodavatel v "Partnerském programu AstroJinak" (dále jen Dodavatel)

Tímto pojmem se rozumí výhradní Dodavatel a autorka produktů AstroJinak

Jana Mašková, Husova 213, 250 70 Odolena Voda
IČO: 70539600, nejsem plátce DPH
Telefon: 725 576 422

e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Návštěvník

V rámci "Partnerského programu AstroJinak" Návštěvník je kdokoliv, kdo přijde na webové stránky www.astrojinak.cz (i přes partnerský odkaz Partnera AstroJinak)

Uživatel

V rámci "Partnerského programu AstroJinak" je pojmem Uživatel myšlen jakýkoli Návštěvník registrovaný na doméně www.astrojinak.cz přes odkaz Partnera AstroJinak

Zájemce

V rámci "Partnerského programu AstroJinak" Zájemcem je Uživatel, který projeví zájem o tématiku uvedenou na webových stránkách www.astrojinak.cz tím, že se na těchto stránkách registruje

Objednavatel

V rámci "Partnerského programu AstroJinak" Objednavatel je Zájemce, který vytvořil, ale ještě neuhradil objednávku v e-shopu AstroJinak

Zákazník

Člověk, kterého Partner přivedl na stránky Provozovatele a který po registraci přes odkaz Partnera učinil Objednávku
Objednávka

Zákazníkova uskutečněná Objednávka jakéhokoli astrologického produktu z e-shopu Provozovatele
Kupující
V rámci "Partnerského programu AstroJinak" Kupující je Objednavatel, který učiní a uhradí objednávku v e-shopu AstroJinak.

 

Partner AstroJinak (dále jen Partner)

Partnerem AstroJinak se stává každý Zájemce, který si ve svém Partnerském rozhraní aktivuje Partnerský program AstroJinak

 

Aktivací Partnerského programu dává Partner AstroJinak výslovný souhlas s těmito obchodními podmínkami.

Případné dotazy či nejasnosti se řeší písemně mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Vytvoření uživatelského účtu

"Uživatelský účet" je možné si vytvořit po kliknutí na "Vytvořit účet" vpravo pod formulářem "PŘIHLÁŠENÍ". V registračním formuláři je třeba vyplnit všechny kolonky označené hvězdičkou.

V závěru registračního formuláře proklikněte bílé okénko vlevo vedle textu"Nejsem robot" a dole klikněte na červené tlačítko REGISTROVAT. Objeví se hlášení, že registrace proběhla v pořádku a že na uvedenou mailovou adresu byl zaslán přihlašovací odkaz. Ve své mailové poště naleznete mail z mailové adresy Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., v němž naleznete přihlašovací údaje a také - a to především - potvrzovací odkaz, na který je nutné kliknout a zapsat své přihlašovací údaje do formuláře PŘIHLÁŠENÍ. Bez tohoto potvrzení není možné se přihlásit. Při zapojení do Partnerského programu AstroJinak postupujte dle níže uvedeného postupu.

 

Partnerské rozhraní - Vytvoření účtu

Pojmem "Partnerské rozhraní" se rozumí rozhraní, které se zpřístupní po registraci a následném přihlášení na doméně www.atrojinak.cz.

Partnerské rozhraní je dostupné po vytvoření účtu a následném přihlášení na webu v záložce E-shop (horní lišta vpravo)/Partnerský program ("rolovací"nabídka).

 

Partnerské rozhraní  - Vytvoření Partnerského účtu

V Partnerském rozhraní je možné si aktivovat Partnerský účet a tím se stát Partnerem AstroJinak. Stačí v levé části "Hlavní informace" v kolonce "Partnerský účet aktivní" kliknout na ANO.
Aktivaci partnerského účtu i další případné změny je v Partnerském rozhraní  nutné  vždy potvrdit kliknutím na tlačítko "Aplikovat" vpravo nahoře. 

 

Provize z prodeje - Statistiky

V "Partnerském rozhraní" je v pravé části "Statistiky" v kolonce "Celkem k úhradě" částka, která bude Partnerovi AstroJinak vyplacena, jakmile si o ni zažádá na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. V žádosti je nutné uvést jméno, příjmení Partnera AstroJinak, částku a číslo účtu, na které má být částka převedena. Požadavek Partnera bude překontrolován, potvrzen a o zaslání částky bude Partner informován mailem na mailovou adresu, z níž přišel požadavek.

 

Přístup k partnerskému programu

V "Zákaznickém účtu" je také "Přístup k partnerskému programu", kde je možné si údaje libovolně upravovat a následně je uložit kliknutím na tlačítko "Aplikovat".

V Partnerském rozhraní jsou také dostupné tyto Obchodní podmínky Partnerského programu AstroJinak, k nimž je přístup po kliknutí na nadpis "Přečtěte si podmínky partnerského programu".

 

Partnerský odkaz AstroJinak

"Vzorek baneru" je ve spodní části buď jako "Odkaz", který můžete např. rozesílat mailem, nebo jako "Obrázek", který můžete např. použít na vašich webových stránkách nebo na sociálních sítí a přidat komentář s doporučením. V odkazech je již zakódován váš partnerský kód, ale aby vše fungovalo tak, jak má, je nutné mít aktivní Partnerský program, tedy mít v levé části "Hlavní informace" v kolonce "Partnerský účet aktivní" zeleně prosvíceno políčko ANO.

 

Jak použít partnerský odkaz AstroJinak?

Partnerský odkaz ve tvaru

 

/?partner_id=X

 

kde "X" je vaše partnerské ID, lze použít na jakékoli stránce webu www.astrojinak.cz nebo kdekoli v e-shopu - stačí za odkaz dokopírovat výše uvedený partnerský odkaz s vaším ID - např. partnerský odkaz na "Podrobný rozbor horoskopu narození":

 

http://www.astrojinak.cz/domains/astrojinak.cz/index.php/hikashop-menu-for-products-listing/product/11-vas-osobni-podrobny-rozbor-horoskopu-narozeni/?partner_id=X

 

kde je místo X vaše ID (nezapomeňte si jej přepsat!!!).

 

Aktivací Partnerského programu AstroJinak dává Partner najevo souhlas s těmito "Obchodními podmínkami Partnerského programu AstroJinak. 

 

Obchodní podmínky Partnerského programu AstroJinak

 

I. Všeobecná ustanovení využívání "Partnerského programu Astrojinak"

Provozovatel uzavírá s Partnerem tuto dohodu:

  1. Zapojením do "Partnerského programu Astrojinak" souhlasí Uživatel registrující se do "Partnerského programu Astrojinak" (dále jen "Partner") s těmito "Obchodními podmínkami Partnerského programu Astrojinak" v plném rozsahu a uzavírá tímto dohodu o spolupráci s Provozovatelem, kterým je

    Jana Mašková, Husova 213, Odolena Voda, 250 70, IČO: 70539600 (dále jen Provozovatelka)

  2. Partner prohlašuje, že při registraci poskytnuté údaje k jeho osobě a adrese souhlasí se skutečností a že je plnoletý a plně způsobilý k právním úkonům.
  3. Partner se zapojuje do "Partnerského programu Astrojinak" podle svého vlastního uvážení, svobodně a bez jakéhokoli nátlaku, a to registrací na www.astrojinak.cz a následnou aktivací Partnerského účtu (viz výše Partnerské rozhraní)


II. Obchodování v "Partnerském programu Astrojinak"

  1. Partnerovi je při registraci na doméně přiřazen unikátní partnerský odkaz - link a také HTML kód, který nalezne Partner v Partnerském rozhraní v tabulce "Vzorek baneru-Komentář Astrojinak:" ve spodní části Partnerského rozhraní (viz výše Partnerské rozhraní). Link slouží k zaslání mailem, HTML kód může Partner použít na sociálních sítích a/nebo na svých webových stránkách. Pod tabulkou s HTML kódem je podoba loga, které je zobrazeno HTML kódem. Kliknutím na Odkaz: nebo Obrázek: se Partnerovi zobrazí to, co uvidí Návštěvník po kliknutí na logo (v odkazu je uvedeno ID partnera). Pak stačí zkopírovat a použít odkaz.
  2. Partner propaguje web www.astrojinak.cz dle vlastního uvážení (osobně, vlastními obchodními aktivitami, na sociálních sítích, reklamou, na svých internetových stránkách, emailem na vlastní databázi apod.), k čemuž může využít i informace uvedené v E-shopu v záložce "Podnikání".


III. Registrace Zákazníka, Objednávky a Provize

  1. Výše Provize je 20% z prodejní ceny všech astrologických produktů v elektronické podobě.
  2.  Za nákup tištěných produktů se Provize nevyplácí, ale Partner si může k vlastnímu prodeji zakoupit tištěné produkty za zvýhodněnou cenu.

  3. Aby mohla být Objednávka přiřazena Partnerovi, je třeba, aby se Zákazník registroval do systému Astrojinak přes odkaz Partnera.

  4. Za tímto účelem Partner motivuje Návštěvníka k registraci na www.astrojinak.cz přes svůj Partnerský odkaz. Jako motivace může sloužit např. sdělení, že po registraci jsou k dispozici zajímavé informace, případně může Partner doporučit k zakoupení některý produkt AstroJinak (viz odstavec "Jak použít partnerský odkaz AstroJinak?").

  5. Po uskutečnění Objednávky Zákazníkem je Objednávka ve statusu "Vytvořena" (Created) a v systému vidí Provozovatel výši provize a e-mail Partnera, jemuž provize náleží. Objednávka ve statusu "Vytvořena" (Created) se Partnerovi v Partnerském rozhraní nezobrazuje.

  6. Je-li Objednávka hrazena přes systém PayPal nebo kreditní kartou (Credit Card), její status se automaticky změní na "Potvrzena" (Confirmed) a zároveň se automaticky přiřadí a zobrazí provize Partnerovi.

  7. Pokud je Objednávka placena převodním příkazem, Provozovatel změní status objednávky na "Potvrzena" (Confirmed) po tom, co obdrží peníze na účet. V té chvíli se také přiřadí a zobrazí provize Partnerovi


IV. Vyplácení provizí

  1. Provozovatel se zavazuje vyplatit Partnerovi Provizi z každého uskutečněného obchodu, tzn. zaplaceného prodeje provedeného Zákazníkem, který přišel na stránky Provozovatele prostřednictvím odkazu Partnera (prokliku)
  2. Provize je Partnerovi uhrazena na základě písemné výzvy k úhradě od Partnera (např. mailem). Partner si tedy sám určí, kdy chce mít provizi vyplacenu. V každé výzvě k úhradě bude uvedeno, kam mají být peníze za provizi zaslány (adresa, číslo účtu) a také datum a částka. Provozovatel si porovná údaje se svými údaji provizního programu a teprve pak vyplatí provizi. Případné nesrovnalosti se řeší mailem před vyplacením provize. Partner se řídí platnou legislativou ČR.  Provozovatel nenese zodpovědnost za škody či problémy vzniklé Partnerovi v případě nerespektování platné legislativy ČR.

  3. Za nezaplacené nebo stornované Objednávky se Provize nevyplácí (Partnerovi se takové Objednávky v systému nezobrazí).

  4. Partner se řídí platnou legislativou ČR.


V. Práva a povinnosti Partnera

  1. Partner se zavazuje provozovat internetové stránky, na nichž bude umístěna propagace produktů Provozovatele v souladu s platnou právní úpravou a příslušnými společenskými standardy.
  2. Partner prohlašuje, že je jedinou osobu, která je oprávněna provozovat internetové stránky, na nichž je umístěna reklama nebo informace o AstroJinak, a vlastní všechna potřebná oprávnění nebo licence vztahující se k obsahu a podobě těchto internetových stránek. Partner je sám zodpovědný za obsah a odkazy na svých stránkách.

  3. Poskytnutá reklamní grafika je chráněna autorským zákonem a smí být použita pouze v nezměněné formě a pouze k propagaci služeb Provozovatele. Partner nesmí používat jinou grafiku Provozovatele než tu, která je k tomu určena na webu www.astrojinak.cz

  4. Partner souhlasí s archivací jím poskytnutých osobních údajů, které budou využity jen v souvislosti s provozem www.astrojinak.cz a souhlasí se zasíláním obchodních sdělení Provozovatelky.

  5. Přísně zakázáno je zasílání nekalé reklamy (SPAMu) prostřednictvím diskusních skupin, e-mailových zpráv, SMS, faxu nebo pošty jakožto i ostatních telekomunikačních prostředků.

  6. Partner se zavazuje, že jeho internetová stránka neobsahuje žádný materiál nebo odkaz na něj, který je nezákonný, poškozuje autorská práva, práva k ochranným známkám a patentům, obchodním jménům a právům souvisejícím. Partner je povinen nepodniknout nic, co by poškozovalo dobré jméno Provozovatele.

  7. Partner nesmí používat žádné prostředky či nástroje k blokování úplného otevření a zobrazení webové stránky Provozovatele po kliknutí na reklamní plochu Provozovatele či jinak omezovat návštěvníka v přístupu na webové stránky Provozovatele.

  8. V případě, že je Provozovateli Partnerovou aktivitou způsobena škoda, bude tato škoda zadokumentována a následně řešena právní cestou. Škody, které dosáhnou výše zakládající trestněprávní odpovědnost, jsou zadokumentovány a předány orgánům činným v trestním řízení. Do způsobené škody se zahrnuje rovněž náhrada času technika a/nebo operátora, který danou událost zpracovává.

  9. Provozovatel si vyhrazuje právo odmítnout zobrazování reklamních ploch a provizních odkliků na nevhodných stránkách bez nutnosti uvedení důvodu. Rozhodnutí o vhodnosti či nevhodností závisí na Provozovateli.

  10. Poruší-li Partner některé ze shora uvedených omezení, je Provozovatel oprávněn postupovat v souladu s bodem V/8

  11. Chce-li Partner ukončit členství v "Partnerském programu Astrojinak", stačí v "Partnerském rozhraní" v řádce "Partnerský účet aktivní" prokliknout "Ne" a potvrdit kliknutím na “AplikovatNeproplacené provize mu budou uhrazeny na základě výzvy k úhradě (viz bod IV/2), další provize - pokud provizní skutečnost nastane - mu již načítány nebudou.


VI. Je zakázáno

  1. Partner nesmí rozesílat nevyžádané emaily na zakoupené či jinak pořízené kontakty, které mu neudělily výslovný souhlas se zasíláním obchodních sdělení
  2. Partner nesmí provádět prodeje a registrace přes svůj vlastní affiliate odkaz

  3. Partner nesmí jakkoliv poškozovat dobré jméno a značku "astrojinak.cz", "AstroJinak", "Kronika lidstva 21.století", "Jana Mašková", ročních projektů a všeho, co souvisí s činností Provozovatele

  4. Partner nesmí umisťovat reklamy na stránky, které jsou v rozporu s právním řádem České republiky, které obsahují pornografický obsah nebo obsah, který by mohl poškodit dobré jméno Provozovatelky

  5. Partner nesmí umístit odkaz či banner na stránkách, které nemají obsah nebo jsou vytvořeny pouze za účelem zobrazování reklam s výjimkou případu, který je uveden v e-boocích k astrologickým projektům týkajících se podnikání

  6. Porušení zásad uvedených v bodech VI/1 až VI/5  má za následek okamžité zrušení provizního účtu Partnera a zneplatnění provizí!


VII. Závěrečná ustanovení

  1. Tato dohoda se uzavírá na dobu neurčitou.
  2. Provozovatel je oprávněn od dohody odstoupit okamžitě v případě, že Partner poruší některou z povinností uvedených v této dohodě.

  3. Tato dohoda obsahuje veškerá ujednání smluvních stran ohledně předmětu smlouvy. Vedlejší ústní dohody nebyly uzavřeny. Změny nebo doplňky této smlouvy jsou účinné pouze tehdy, pokud byly přijaty v písemné podobě.

  4. Provozovatel má právo Obchodní podmínky "Partnerského programu Astrojinak" změnit. O změně bude informovat registrované Partnery emailem. Změněné Obchodní podmínky "Partnerského programu Astrojinak" jsou považovány za dohodnuté od okamžiku jejich uveřejnění. Pokud Partner s nejnovější verzí podmínek nesouhlasí, je povinen účast v "Partnerském programu Astrojinak" ukončit, a to změnou statusu Partnerského programu prokliknutím "Ne" v kolonce "Partnerský účet aktivní" (viz bod V./11)

  5. V případě, že by některé ustanovení těchto podmínek bylo nebo se stalo zčásti zcela neplatným, neúčinným nebo nerealizovatelným, zůstává platnost ostatních ustanovení nedotčena.

  6. Provozovatel nezodpovídá za případné škody způsobené výpadkem serveru provizního systému, přetížením serveru či chybami v provizním systému, následkem kterých se nezobrazí reklamní plochy či se naruší načítání stránek klientů.

  7. Provozovatel neodpovídá za škodu způsobenou selháním, chybou nebo výpadkem online provizního systému a internetové sítě. Provozovatel dále neodpovídá za škodu způsobenou činností nebo nečinností třetích osob.

  8. V případě jakýchkoli dotazů, připomínek či návrhů k "Partnerskému programu AstroJinak" je možné kontaktovat Provozovatele mailem Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Obchodní podmínky Partnerského programu AstroJinak v tomto znění jsou platné a účinné od 1.1.2018 na dobu neurčitou.

Zobrazeno: 6186